HemOm ossPå gångLänkarSponsorerChattKvinnojouren Regnbågen
OM OSS

Behöver du någon att prata med?

Du kan höra av dig till oss om kärlek, kompisar, föräldrar, misshandel, våldtäkt, svartsjuka, ångest, tankar om livet – helt enkelt allt du kan tänka dig! Hos oss får du prata av dig med någon som lyssnar och ger stöd. Ingen fråga eller fundering är fel, för stor eller för liten! Vi lyssnar på dig utan att döma eller ifrågasätta.

Tjejjouren i Botkyrka – 101 TILLSAMMANS

Tjejjouren ingår i Kvinnojouren Regnbågen och är en ideell, religiöst och politiskt obunden förening som arbetar för att motverka mäns/pojkars/anhörigas våld mot tjejer genom att sprida kunskap om våldet och dess konsekvenser.

Tjejjouren vänder sig till tjejer mellan 12-30 år och arbetar framför allt för att tjejer som blivit utsatta för våld ska bli väl omhändertagna, bli sedda och få bästa möjliga stöd och hjälp.

Tjejjourens verksamhet

På Tjejjouren kan vi erbjuda: - stödsamtal per telefon eller chatt - förmedla kontakt med t.ex polisen och socialtjänsten - vara ett stöd vid besök hos t ex myndigheter och sjukvård.

Vi som är verksamma i tjej- och kvinnojourerna har tystnadsplikt. Du kan vara anonym och ingen registrering eller rapportering förekommer.

All rådgivning är gratis


Om Hederskultur »